0
Košarka

FOTO: MrBullutproof/Twitter

SRBIN U AMERICI SARAĐUJE SA ZVUČNIM IMENIMA: Bulut će deliti parket sa NBA asovima, tu je i čuveni trener!

Objavljeno: 05.08.21 u 13:35

Igraće sa zvučnim košarkaškim imenima.

Reprezentacija Srbije u basketu 3 na 3 osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a nakon ogromnog uspeha, Dušan Domović Bulut otišao je u Ameriku gde ga očekuju novi izazovi.

Najbolji basketaš sveta otišao je direktno iz Japana u Ameriku gde će igrati u profesionalnoj ‘BIG 3 ligi‘. Ovo je najkvalitetnije basket takmičenje na svetu, a nema sumnje da sjajni Srbin ima šta da tamo pokaže.

Bulut će teren deliti sa brojnim asovima iz NBA i Evrolige, kao što su Ron Artest, Džeremi Pargo, Džo Džonson, Katino Mobli, Rašard Luis, Nejt Robinson, Mahmud Abdul Rauf, Džejson Ričardson, Dru Guden i mnogi drugi.

– Privikavanje na novu vermensku razliku i oporavak posle velikih napora na Igrama u Japanu su otežavajuća okolnost za mene – počinje priču Domović Bulut i dodaje:

– Moje telo nije najbolje reagovalo, vučem i povredu zgloba, ali veoma sam uzbuđenjen i nadam se da će adrenalin odraditi svoje i da ću biti na visini zadatka. Trenutno sam u Dalasu, imam priliku da treniram u jednom od trening kampova Kobija Brajanta i iskustvo je zaista fenomenalno – konstatuje srpski basketaš.

Prvi meč, Bulut igraće protiv ekipe „Tri State“ u Milvokiju, koju sa klupe predvodi legendarni Džulijus Irving, poznatiji kao Doktor Džej.

Biće vrlo zanimljivo naći se na terenu protiv NBA zvezda Nejta Robinsona i Džejsona Ričardsona. Naš cilj je da uđemo u plej-of, ali biće veoma teško. Imamo probleme sa povredama, ali nema sumnje da će biti velika borba. Verovatno će mi trebati malo vremena da se adaptiram na nešto drugačija pravila, ali nadam se da ću biti spreman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter