1
Domaći fudbal

CRNO BELI REMIZIRALI U SOČIJU: Preživeli grešku sudije i ostavili pozitivan utisak pred revanš u Beogradu!

Objavljeno: 05.08.21 u 20:15

Partizan je odigrao nerešeno u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sočija rezultatom 1:1.

Fudbaleri Partizana uspeli su da izbegnu poraz nakon sporne sudijske odluke da dosudi jedanaesterac ruskom timu nakon starta Igora Vujačića na ivici kaznenog prostora u 63. minutu. Glavni sudija je doneo odluku dase izvede slobodan udarac, ali nakon konsultacije sa pomoćnim sudijom promenio je svoju odluku i dosudio penal za domaćina kojim je Noboa doneo prednost svom timu.

Ipak, to nije poljuljalo crno bele koji su i nakon gola nastavili sa svojom igrom i nakon samo sedam minuta postigli izjednačujući pogodak posle akcije Lazara Markovića i Rikarda, a Gomeš je pokazao da se nalazi u odličnoj formi i da je najveće pojačanje u ovom prelaznom roku. Iako je u pitanju član ruske Premijer lige, Soči je generalno bio nepoznanica i Aleksandar Stanojević je postavio igru tako da čuva rezultat, odnosno, da se kući vrati neporažen.

Soči se nije pokazao kao preterano opasan rival te je Partizan mogao da igra i ofanzivnije, pasu crno beli mogli da se vrate u Beograd sa još povoljnijim rezultatom.

Partizan je prvu ozbiljnu priliku imao u 5. minutu meča kada je Lazar Marković zatresao prečku, a sličnu priliku na drugoj strani u 26. minutu propustio je Soči kada je Dugančić pogodio stativu nakon centaršuta.

Imali su Rusi veliku priliku kada je Tarkov ostao potpuno sam na levoj stativi, ali se u toj situaciji istakao golman Popović i sprečio ga da postigne pogodak. Kontrolisao je Partizan dešavanja na terenu do kraja prvog poluvremena, ali i u nastavku, sve do 63. minuta kada je sudija Munteanu dosudio penal i time, reklo bi se, oštetio srpski tim.

Ipak, samo par minuta kasnije Lazar Marković je odlično probio po desnoj strani uputio centaršut, a Rikardo prosledio loptu u mrežu i nastavio sjajnu seriju pogodaka. Nakon toga su se crno beli povukli i čuvali rezultat pred revanš u Beogradu. To je moglo da mu se odbije o glavu kada je Terehov u 91. minutu imao veliku priliku, ali nije uspeo da smesti loptu u mrežu tada povređenog golmana Partizana Aleksandra Popovića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter