FOTO: FIBA
in ,

DO SADA SMO USPEVALE DA NAPRAVIMO SAMO NEMOGUĆE: Srpske košarkašice spremne za susret sa Amerikom!

Vreme je za samu završnicu.

Košarkašice Srbije su nakon preokreta savladale selekciju Kine u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Rezultat je bio 77:70, a nakon utakmice Marina Maljković je istakla da Srbija može da pobedi svakog ovakvom igrom.

Ono što krasi ovaj tim je energija, zajedništvo. Jednostavno u nekim trenucima je zaista teško. Igre su specifično takmičenje, najteže moguće. Sonja je npr. imala kovid, ali mi nismo alibi-ljudi, nismo kukali. Kada igraju ovako, mogu da pobede svakog, rekla je Marina Maljković.

FOTO: FIBA

Sonja Vasić je zaključila da je cilj ispunjen, ali i da su nas svi opet otpisali. Dodala je da smo do sada samo „nemoguće“ uspeli da napravimo.

Jelena nas je vukla tri četvrtine. Kad smo videli da su napravili taktičku korekciju, Ana i ja smo videli da imamo prostora. Najbitnije je da smo pobedile. Dokazale smo da igramo ovo srcem. Pravimo puno grešaka, ali sve iz najbolje namere. Imamo još dve utakmice, nadam se da ćemo igru dižemo malo po malo. Ispunili smo cilj. Ušle smo u borbu za medalju. Niko nije verovao u ovo, opet su nas svi otpisali. Da probamo nemoguće. Do sada smo samo nemoguće uspevali da napravimo, rekla je Vasić nakon utakmice sa Kinom.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

TRENER ŠERIFA NE MISLI DA JE ZVEZDA LOŠE IGRALA: Niko ne može da zna ko će proći dalje!

SREBRNI MIKEC REZIMIRAO OI: Nole je došao da se bori za svoju zemlju, iako nije morao! Basketašima se skratila ruka!