4
Domaći fudbal

Fudbal-Champions League-Third qualifying round-1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Sheriff (Moldavia) Beograd, 02.08.2021. foto: Starsport.rs ©

OGROMAN PROBLEM ZA ZVEZDU: Kanga dobio drugi žuti karton, crveno-beli sa 10 igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.21 u 22:28

Biće teže u nastavku.

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno igraju protiv Šerifa u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. U pitanju je meč trećeg kola koji se igra na Marakani, trenutni rezultat je 1:1, a crveno-beli će imati dosta problema u nastavku.

Naime, Gelor Kanga je napravio grešku, nakon čega je želeo da prekine kontru protivnika. On je tom prilikom povukao fudbalera Šerifa, pa je zaradio crveni karton i tako napravio ogroman problem za srpskog šampiona.

Kanga je prvi žuti karton dobio neposredno pre nego što se Borjanova mreža zatresla. Kastanjeda dodao loptu do Kolovoza, koga je gabonski fudbaler faulirao sa leđa. Gosti su iskoristili tu priliku, pa su poveli u 33. minutu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Gol za izjednačenje je postigao Loi Dioni pred sam kraj prvog dela igre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

4 Komentara

  1. Rumun sudi Rumunima….a Stanković na poluvreve dva vezna imaju žute on na to ne mari,nije Kanga dobio žuti nego lično mister Stanković.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg…. Odkud SAD da se za ovakve stvari sviraju faulovi i dele kartoni!?
    Zar nije Madjija popricao sa sudijom pre utakmice???

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li te je stid“mister“, posle ovakve igre???? Ako imaš iole morala, reci ja sam promašaj Zvezde i daj ostavku. Bruka i sramota!!!

    0
    0
    Odgovori
    • I neka povede sa sobom afričke „kapitalce“! Hoću da gledam mlade igrače iz Zvezdine škole a ne ove afričk cepanice za fudbal!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter