3
Evrokupovi

Fudbal-Champions League-Third qualifying round-1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Sheriff (Moldavia) Beograd, 02.08.2021. foto: Starsport.rs ©

PRIMILI SMO JEFTIN GOL IZ GLUPOG FAULA: Stanković nije imao šta da zameri svojim igračima!

Objavljeno: 03.08.21 u 23:46

Ostalo je nerešeno.

Fudbaleri Crvene zvezde su remizirali sa Šerifom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Rezultat je bio 1:1, a nakon utakmice, trener crveno-belih Dejan Stanković, istakao je da su njegovi fudbaleri primili jeftin gol, ali i da nema šta da im zameri jer su dali sve od sebe.

Jednostavno oni imaju ozbiljan individualni kvalitet i brzinu. Prvo poluvreme do primljenog gola, nismo osvajali duge lopte kao protiv Kairata, pa kada ne osvajaš duge lopte, dobijaš loptu iza leđa. Primili smo jeftin gol iz glupog faula, posle crveni karton… Momci su dali sve od sebe, nemam šta da im zamerim. Idemo dalje, istakao je Stanković.

Crveno-beli su bili bolji, čak i nakon crvenog kartona koji je dobio Kanga, ali je na kraju ostalo 1:1. Prolaz u plejof Zvezda će tražiti za 7 dana u Moldaviji, a ako savladaju Šerif igraće sa pobednikom dvomeča DinamoLegija.

SVI REZULTATI:

Malme – Rendžers 2:1
Sparta – Monako 0:2
Kluž – Jang Bojs 1:1
Genk – Šahtjor 1:2
PSV – Mitjiland 3:0
Crvena zvezda – Šerif 1:1
Olimpijakos – Ludogorec 1:1

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

3 Komentara

  1. Primili smo gol iskljucivo zbog Kange koji je najobicniji cirkuzant. Prvo pravi faul u zoni suta i pokusava da uklizava sa kontra strane. To mu nije prvi put, ali kad pogresi u nasoj ligi, obicno ne bude gol. Drugi zuti je neverovatan, dobija sam loptu, ima lagan centarsut, a on uspe da mu igrac izblokira i jos uzme loptu. Mogao je i laznjakom da ga izbaci da je znao. Kao i protiv Ludogoreca, opet je upropastio ekipu nepromisljenom igrom. Dioni nije kao Falcineli, koji je sve te lopte primao i zadrzavao, ipak daje golove sto je osnovno. Inace ne znam da li su imali jos koji sut osim tog gola. Sa druge strane je bilo vise opasnih situacija iz koje je mogao da padne gol, pogotovo 2-3 situacije gde je lopta panicno letela u sesnaestercu. Zvezda dize formu stalno, tako da za nedelju dana bice to kako treba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Isto i oni mogu da kažu da su primili glup gol. Ako gol za izjednačenje nije golmanova glupost onda ne znam šta je. Utakmica praktično bez ozbiljnih šansi sa obe strane. Nije to za ligu šampiona.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sad se tek vidi koliko jeFalcineli bio pravi centarfor za ovakav nacin igre, ovako zvjezda ima tri centaforakoja se ne snalaze u formaciji 4-2-3-1, jer je vezni red spor ako nema Kange.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter