FOTO Screenshot
in ,

DINAMO OTKRIO KAKO DO KARATA ZA ZVEZDU: Odluka uprave izazvala gnev najvernijih navijača – ‘Kako vas nije sramota, da li ste normalni?’

Fudbalski klub Dinamo uveliko se priprema za plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona ili Lige Evrope.

Zagrepčani na tom putu prvo moraju da preskoče prepreku u vidu Legije, a upravo će oni navijači, koji budu imali kartu za ovu utakmicu, biti u povlašćenom položaju kada je kupovina ulaznica za narednu rundu u pitanju.

Kako je potencijalni rival u plej-of i više nego atraktivan, jer je moguće da u Zagreb stigne Crvena zvezda, ukoliko pobedi Šerif, mnogi su pohrlili ka ‘Maksimiru’, kako bi napavili vredno parče hartije, koje im može omogućiti ulazak na stadion.

Odluka hrvatskog kluba razbesnela je najvatrenije pristalice.

– Kako vas nije sramota? Zaista? Imate gotovo 10.000 vlasnika godišnjih ulaznica iz prošle sezone i pretprošle, koji nisu zbog kovida mogli da idu na utakmice, a nisu dobili nikakvu satisfakciju od kluba. Nismo je ni tražili, jer nije klub kriv. Imate ne znam ni koliko hiljada ljudi koji su članovi kluba, plaćaju članarinu svake godine – godinama. I pored toga, vi odlučite da za potencijalno najveću utakmicu sezone ne date prednost kupovine ulaznica onim najvernijim navijačima, ne date prednost čak ni članovima kluba, nego date ljudima koji su došli na jednu utakmicu pre te? I to usred sezone godišnjih odmora objavite danas u 12.00 sati za ulaznice koje se mogu kupiti samo uživo na kiosku kod stadiona, samo danas i sutra? Pa jeste li vi normalni? Evo, ne verujem. Na stadionu na kojem verovatno još uvek stoji stolica sa mojim imenom kao vlasnika godišnje ulaznice, verovatno neću moći da kupim kartu, napisao je jedan ogorčeni navijač Dinama ispod objave kluba na društvenim mrežama.

Naravno nije ovo jedini ovakav komentar, i mnogi drugi se pitaju, kako je moguće da prednost imaju oni koji retko idu na utakmice, u odnosu na najvernije pristalice.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KOŠARKAŠICE SPREMNE ZA DUEL SA KINOM: Dabović i Crvendakić poručile – ‘Biće teško, znamo da su agresivne!’

SJAJNE VESTI SA BRDA: Novi ugovori za Docića i Mijailovića, iz Čukaričkog pozvali – ‘Podržite nas protiv Hamarbija!’