0
olimpijske igre

(191119) -- PUTIAN, Nov. 19, 2019 (Xinhua) -- Gold medalist Filip Nepejchal (Rear R) of the Czech Republic, silver medalist Milenko Sebic(Rear C) of Serbia and bronze medalist Sergey Kamenskiy(Rear L) of Russia celebrate after the men's 50m rifle 3 positions final at the ISSF World Cup Final in Putian, southeast China's Fujian Province, Nov. 19, 2019. (Xinhua/Lin Shanchuan)

NOVA MEDALJA: Sebić osvojio bronzu!

Objavljeno: 02.08.21 u 10:41

Gotovo je finale u disciplini trostav puškom!

Milenko Sebić je uspeo da izbori plasman u završnicu discipline trostav na Olimpijskim igrama koje se ove godine održavaju u Tokiju. Veoma dobro polufinale imao je momak rodom iz Trstenika, pa se plasman u samo finale nikada nije dovodilo u pitanje. Finale je bilo na programu od 09:50.

SRBIJA BLIZU NOVE MEDALJE: Svi smo uz Milenka!

Problem je bila činjenica da je pred ležeću poziciju delio 5. mesto, pa je bilo neophodno da svoj skor popravi i vrati se u trku za medalju. Sebić je u polufinalu imao najbolji rezultat upravo iz ležećeg položaja, što je ulivalo dosta samopouzdanja srpskom strelcu.

Činilo se u jednom trenutku da će Sebić ostati bez medalje, ali je zaista neverovatno uspeo da se vrati u trku i obezbedi sebi i Srbiji bronzano odličje!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter