0
Fudbal

Nikola Maksimovic UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

MAKSIMOVIĆ PRED NOVIM ISKUŠENJEM: Imaće jaku konkurenciju!

Objavljeno: 02.08.21 u 16:50

Srpskom štoperu je istekao ugovor sa Napolijem, a na sledeći angažman neće morati dugo da čeka. 

Kako specijalista za transfere, Đanluka Di Marcio, javlja Maksimović je dogovorio lične uslove sa francuskim prvoligašem, samo ostaje da se utanače detalji, kao i da se u Marseju rastereti igrački kadar.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde je nastupio u Italiji 2013. godine, prvo kao pozajmljen igrač, a zatim je njegov ugovor otkupljen godinu dana kasnije od strane Torina. Činilo se da je još veći iskorak u karijeri napravio kada je prešao u Napoli 2016. godine, ali nije se mnogo naigrao. Pošto nije uspeo da se ustali u startnu postavu poslat je na pozajmicu u Spartak iz Moskve.

Ove godine mu je istekao ugovor, a Marsej je uspeo prvi da dođe do nejgovog potpisa. Maksimović će morati mnogo da radi da bi se izborio za mesto u prvih jedenaest pošto su u klub pre njega došli Leonardo Balerdi i Vilijam Saliba na pozajmicu iz Arsenala. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter