0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SPORNA SITUACIJA NA BANOVOM BRDU: Da li je Čukarički oštećen za penal? (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.21 u 22:35

Da li je VAR konsultovan na Banovom brdu?

Fudbaleri Čukaričkog uspeli su da osvoje nova tri boda, nakon što su na svom stadionu savladali ekipu Metalca rezultatom 2:1, u okviru trećeg kola Superlige Srbije.

Zahvlaljujući golovima Đorđa Jovanovića i Milana Savića, tim sa Banovog brda je stigao do druge pobede u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji.

Ovu utakmicu je obeležio fantastičan pogodak Milana Savića, ali i sporna situacija koja se dogodila na samom početku drugog poluvremena.

Naime, u 49. minutu, Savić je sjajno šutirao, a lopta se od prečke odbila u kazneni prostor gostujućeg tima. U duelu su se našli Aleksandar Vasiljević i Đorđe Jovanović, golgeter belo-crnih je pao, a glavni arbitar meča Novak Simović je samo odmahnuo rukom.

Nije bilo ni intervencije iz VAR sobe, pa ostaje pitanje da li je tehnologija u ovoj situaciji uopšte konsultovana. Nema sumnje da će fudbalski ekspert Zdravko Jokić imati pune ruke posla.

Spornu situaciju pogledajte u priloženom video snimku:

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter