1
Auto Moto

(190902) -- SPA-FRANCORCHAMPS, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Lewis Hamilton of Mercedes drives during the Formula 1 Belgian Grand Prix at Spa-Francorchamps Circuit, Belgium, Sept. 1, 2019. (Xinhua/Zheng Huansong)

Luis Hamilton trenutno obavlja preglede kod lekara, ima problem sa umorom i blagom vrtoglavicom“, kratko su poručili iz Mercedesa.

Objavljeno: 01.08.21 u 19:13

Aktuelni šampion Formule 1, Luis Hamilton, trku za VN Mađarske je završio na trećem mestu.

Nakon nastupa na ‘Hunagroringu’, gde je u jednom momemntu bio na začelju, Britanac se nije osećao najbolje, što je vrlo verovatno posledica teških vremenskih uslova.

Bilo je vidljivo da nešto nije u redu sa Hamiltonom i kada mu je Esteban Okon pomogao dok su bili na podijumu, a nakon svega se oglasio njegov tim, Mercedes.

– Luis Hamilton trenutno obavlja preglede kod lekara, ima problem sa umorom i blagom vrtoglavicom, kratko su poručili iz Mercedesa.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Hamilton je 2, fetel diskvalifikovan.dve trke izbacuju maksa sa stazei u uništili mu 2 bolida…neverovatno šta radi benz

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter