0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ POBEDNIKA U SURDULICI: Damir Kahriman je heroj utakmice!

Objavljeno: 31.07.21 u 22:52

Radnik zabeležio treći remi u nizu!

Na stadionu u Surdulici je odigrana još jedna utakmica trećeg kola Superlige Srbije. Ekipa Radnika je ugostila Radnički iz Niša i meč je završen rezultatom 1:1.

Izabranici trenera Igora Bondžulića su uspeli da iznenade goste na samom startu duela. Mladi napadač Uroš Milovanović je u 3. minutu meča savladao iskusnog Damira Kahrimana. Nekadašnji golman Crvene zvezde je već u uvodnim minutima okršaja u Surdulici morao da vadi loptu iz svoje mreže.

Gosti iz Niša su brzo uspeli da se konsoliduju. Ekipa sa ‘Čaira’ je pokušavala da ozbiljnije ugrozi gol mladog Stefana Ranđelovića, koji je prethodne sezone na meču sa Crvenom zvezdom odbranio dva kaznena udarca.

Tim koji sa klupe predvodi Aleksandar Stanković je stigao do izjednaćenja u prvom poluvremenu! Igrao se 20. minut kada je Miljan Škrbić zatresao mrežu domaćina! Bivši igrač OFK Beograda pruža fenomalne partije od početka sezone i trenutno je najbolji strelac elitnog fudbalskog takmičenja u Srbiji.

Posed lopte je bio prilično izjednačen, a gosti su do kraja prvog dela igre ostavili bolji utisak. Nišlije su bile konkretnije u odnosu na protivnika. Radnik je i u nastavku pružio snažan otpor i tim iz Surdulice je imao odlične šanse da ponovo dođe do prednosti.

Glavni arbitar Milanović je u 56. minutu pokazao na belu tačku. Nemanja Subotić je namestio loptu i šutirao, a usledila je fenomenalna intervencija Damira Kahrimana. Nema sumnje da je ikusni čuvar mreže i nekadašnji reprezentativac Srbije veliko pojačanje za tim sa ‘Čaira’.

Na utakmici je viđena velika i borba i publika je imala priliku da prisustvuje jednom zanimljivom okršaju. Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

Radnik narednog vikenda putuje u Kragujevac gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923. Izabranici Aleksandra Stankovića 7. avgusta na ‘Čairu’ dočekuju TSC iz Bačke Topole.

REZULTATI:

Petak:

Proleter – Novi Pazar 2:2

Napredak – Radnički Kragujevac 1:0

Subota:

Spartak Subotica – Crvena zvezda 1:3

Radnik – Radnički Niš  1:1 

Raspored:

Nedelja:

18:55 Čukarički – Metalac

18:55 Mladost – Vojvodina

21:00 Partizan Voždovac

Ponedeljak:

19:00 TSC – Kolubara

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter