0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/RFK1923

KRAGUJEVČANI PRINUĐENI NA NOVI TRANSFER: Iskusni Hrvat stiže u Superligu Srbije!

Objavljeno: 29.07.21 u 20:34

Ima bogato iskustvo.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca su sjajno počeli novu sezonu. Nakon prva dva kola imaju maksimalnih šest bodova, a novi izazov očekuje ih u petak kada će u Kruševcu odmeriti snage sa Napretkom.

Pre samo 5 dana, u klub je stigao Dragoljub Srnić, brat blizanac Zvezdinog fudbalera Slavoljuba, a silom prilika, Kragujevčani su bili primorani na još jedan transfer. Naime, Radnički je zadesio veliki problem jer su se dva golmana Ognjen Lukić i Stojan Leković povredili. Klub je ekspresno reagovao, pa u Kragujevac stiže iskusni Hrvat Ivan Radoš.

FOTO: Privatna arhiva

On ima 37 godina, a protekle dve sezone nosio je dres mađarskog Vašaša. Rođen je u Zagrebu, gde je i branio za istomeni klub, dok je još u karijeri nastupao za Samobor, Sesvete, Diožđer i Kapaz.

Spletom nesrećnih okolnosti mi smo se našli u jednoj nesvakidašnjoj situaciji sa golmanima, budući da su oba naša mlada čuvara mreže, Ognjen Lukić i Stojan Leković, zaradili povredu ligamenata i da moraju na operaciju meniskusa. Srećom, uspeli smo da u kratkom roku pronađemo odgovarajuću alternativu u vidu Ivana Radoša, golmana ogromnog internacionalnog iskustva, koji je izrazio želju da pomogne klubu kako bi se taj uslovno rečeno “požar” među stativama ugasio. Ja mu se ovom prilikom još jednom najiskrenije zahvaljujem na tome što je pristao da nam izađe u susret u ovoj vrlo delikatnoj situaciji. Predviđeno je da on ovde provede narednih šest meseci, tačnije onoliko koliko je potrebno dok se oba naša mlada golmana ne oporave. Kada taj period prođe, svakako ćemo sesti zajedno i razgovarati o budućim planovima, rekao je sportski direktor Radničkog Slavko Perović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter