0
Domaći fudbal

Fudbal-Champions League-Second qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kairat Almaty Beograd, 28.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

TAKO TO RADI KAPITEN: Euforični Borjan skočio na novinara Arene i potom poslao bitnu poruku! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.21 u 23:04

Snažna poruka kapitena!

Crvena zvezda uspela je više nego ubedljivo da savlada ekipu Kairata i tako se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Konačan rezultat je bio 5:0, a golove su postigli Katai, Ivanić, Falko i Dioni..

Nakon meča usledilo je veliko slavlje igrača i navijača Crvene zvezde. Podsećamo, zbog kazne koju je Zvezda ‘zaradila’ u duelu protiv Milana, na stadionu su bili prisutni samo dečaci i devojčice mlađi od 14 godina uz pratnju.

Novinara Arena Sporta tokom komentara utakmice prekinuo je Milan Borjan.. Zvezdin kapiten bio je u euforiji zbog velike pobede svog tima..

‘Ovako se bori srcem, ovako se bori za Zvezdu!’ – rekao je Borjan, a potom poslao snažnu poruku!

‘Voleo bih da svi koji gledaju, pošalju jednu poruku za malog Boška.. Hajde da pomognemo malom! Jedna poruka ništa ne znači, a život spašava!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter