5
Evrokupovi

El Fardou Ben Nabouhane Aleksandar Katai Kairat - Crvena Zvezda foto: Nikola Mitic/STARSPORT

ZVEZDA OBEZBEDILA PROLAZ: „Petarda“ i više nego dovoljna!

Objavljeno: 28.07.21 u 22:41

Prošlo je sedam dana otkako je Zvezda pretrpela šok u Kazahstanu, sada su se vratili još jači. 

Kairat je došao na „Marakanu“ sa predošću od 2:1 i sve što je trebalo da urade je da zadrže tu prednost. Međutim, za sve se pitala Crvena zvezda.

Prvo je mrežu načeo Aleksandar Katai u 10. minutu igre „bombom“ sa 25 metara. Zatim prednost duplira Dioni u 21. minutu izuzetno preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca. Prelepim golom iz slobodnog udarca u 42. minutu igre, drugim golom na utakmici Katai dovodi Zvezdu u prednost od 3:0 i sa tim rezultatom se završilo prvo poluvreme.

Crveno-beli su istom ritmu nastavili drugo poluvreme. Igrao se 49. minut kada je Ivanić na odličnu asistenciju Rodića završio napad i povećao prednost na 4:0. Konačan rezultat 5:0 postavio je Filipo Falko prelepim golom u 56. minutu.

Crvena zveda posle ubedljive pobede u narednom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv Šerifa iz Tiraspola. 

0
0

5 Komentara

  1. Koji su bedaci ovi Zvezdaši. Pobedili prosečni Kairat kojem.u gostima nisu ni gol dali. Pustili decu, prepisivačka škola od Partizana, kad su decu pustili jer navijače nisu mogli. Valjalo bi Terzu i Dekija pustiti da prepišu šta i iz kuhinje Partizana ako budu kifle i jogurti za doručak. Jadna li si Zvezdo kola su ti krenula nizbrdo. Posrećilo vam se i ništa više, sad sledi hop pa na nos. Pozdravčić.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter