0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Ivan Ilic (C) Stara Pazova, 23.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRBIN NAPUŠTA ‘ETIHAD’: Italijanski klub želi da otkupi bivšeg Zvezdinog igrača, pominje se ogromna suma!

Objavljeno: 28.07.21 u 19:10

Srbin iza sebe ima fantastičnu sezonu.

Iako se spekulusalo da će Ivan Ilić pojačati redove Torina, taj transfer se neće realizovati, pošto je srpski reprezentativac blizu toga da ostane u Veroni. Italijanski klub želi da otkupi sjajnog Srbina, a za to je navodno spreman da izdvoji čak osam miliona evra.

Čuveni novinar Fabricio Romano je prvi i javio da Verona želi da kupi Ilića, a ne da ga pozajmi. Ali to nije sve, italijanski klub želi i Džošuu Zirkzija iz Bajerna na pozajmicu do kraja sezone.

Fudbal Super liga season 2016-2017
Crvena Zvezda v Spartak (Subotica)
Ivan Ilic (R)
Beograd, 01.04.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ilić iza sebe ima sjajnu sezonu, odigrao je 29 utakmica i postigao dva pogotka. To nije promaklo ni selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju.

Dvadesetogodišnji vezista je tokom karijere nosio dres Crvene zvezde, Zemuna, NAC Brede, Mančester sitija i Verone. Za reprezentaciju Srbije je debitovao u junu ove godine i od tada je upisao još jedan nastup.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter