0
olimpijske igre

Kosarka Basketball 3x3 Tim Srbija World Basket 3x3 Champions Dejan Majstorovic Belgrade, 14.06.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MAJSTOROVIĆ VIDNO RAZOČARAN NAKON PORAZA U POLUFINALU: Nikad nismo ovako izgubili!

Objavljeno: 28.07.21 u 11:53

Borićemo se za bronzu.

Srpski basketaši su poraženi u polufinalnu Olimpijskih igara u Tokiju od selekcije Rusije. Ove dve reprezentacije već su se jednom sastale pre samo nekoliko dana, kada je Srbija ubedljivo slavila sa 21:10, ali je došlo vreme za osvetu. Rusi su ovog puta pobedili identičnim rezultatom u dosta bitnijem meču, a nakon poraza Dejan Majstorović je istakao da nikada u životu nisu ovako izgubili.

Ne znam šta bih rekao, razočaravajuće, težak poraz. Nikad nismo izgubili ovako u životu. Imali su više želje, energije, sve su pogodili, mi nismo ništa. Odbrana je bila katastrofalna. Moramo da pokušamo da uzmemo bronzu, rekao je Majstorović.

Sada Srbiju od 14.15 očekuje borba za treće mesto protiv poraženog iz meča Belgija Letonija. Danas će se na terenu naći još Novak Đoković koji će nakon pobede nad Folkinom nastupiti u konkurenciji miks dublova zajedno sa Ninom Stojanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter