1
olimpijske igre

FOTO: OKS

POTPUNA KATASTROFA U TOKIJU: Rusi ponizili naše basketaše i prošli u finale, sledi borba za bronzu!

Objavljeno: 28.07.21 u 11:15

Poraz koji mnogo boli.

Srpski basketaši su doživeli prvi poraz na Olimpijskim igrama i to u najbitnijem meču do sada. Selekcija Rusije se u polufinalu osvetila našim momcima za ubedljiv poraz u grupnoj fazi. Rezultat je kao i u prvom duelu bio 21:10, ali ovog puta za Ruse, pa će se naši momci nažalost boriti za bronzu.

Nisu Srbi dobro počeli utakmicu, već na startu je rival ostvario bitnu prednost. Srbija je takođe napravila 5 vrlo brzih faulova, dok su Rusi u tom trenutku imali 0, što su iskoristili da spreče poene našeg tima. Majstorovića nije služio šut iza linije 6.75 (0/7), koji je njegovo glavno oružje, a treba istaći i da je teren bio klizav, pa su naši basketaši u nekoliko navrata pali.

Heroj Rusije bio je Zuev sa čak 11 poena (4/6 za 2), dok je Karpenkov ubacio 5. Na drugoj strani, Bulut je postigao 5 koševa. Srbija će se od 14.15 u borbi za treće mesto sastati sa poraženim iz duela BelgijaLetonija. 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter