17
Domaći fudbal

Foto: Strarsport

PARTIZAN IM IZAŠAO U SUSRET: Kairat u velikom problemu pred meč sa Zvezdom – ovaj potez crno-belih ih je oduševio!

Objavljeno: 26.07.21 u 13:50

Lep gest Partizana.

Fudbaleri Kairata doputovali su u glavni grad Srbije, gde će odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u okviru revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pred ovaj susret, kazahstanski klub se suočio sa ozbiljnim problemima. Naime, Kairat neće moći da računa na strelca oba gola iz prvog meča, pošto su Kante i Banjak pozitivni na korona virus. Po pravilima, Kairat sme da trenira na stadionu Zvezde samo jednom, 24 sata pre meča, pa su odlučili da pomoć potraže od drugog kluba sa Topčiderskog brda.

Diony Lois Pablo Kairat – Crvena Zvezda foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Fudbalski klub Partizan im je izašao u susret, tako da će kazahstanski klub večerasa trenirati u Humskoj ulici, saznaje Telegraf. Ovo nije prvi put da crno-beli izlaze u susret pojedinim klubovima pred mečeve protiv Zvezde, pa je tako i Liverpul trenirao u Teleoptiku pred meč sa crveno-belima u Ligi šampiona.

0
0

17 Komentara

  1. Zaista je idiotski davati neke primedbe na racun Partizana jer je to samo jedan korektan i prijatekjski gest. Ako nesto vredis verovatno ces i uspeti,pa navijaci Cerge trebaju da gledaju i nadaju se u kvalitet svoga tima. Moramo neke stvari realno gledati a ne sa neke neprijateljske strane. Kazaci su jedan projateljski i veoma korektan narod prema Srbima pa gest PFC treba posmatrati kroz tu prizmu i doprinos naseg kluba tom prijateljstvu. To je izuzetno bogata zemlja ,pa bi sigurno i ortodoksni Srbende rado pozelele da imaju otuda koju vrednu investiciju u Srbiju,zar ne?! A da njihova neka firma jos i bude sponzor Cerge. Govorim samo hipoteticki… AKo vredite probicete se preko njih u sledece kolo, ako ne vredite ,Partizan vam sigurno nece biti kriv za to.

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. TAKOeee bre, ne nego cemo tur ci ma da pomazemo..?!!! A ovi rO MI ce tek da narichu, uvodjenjem VAR ‘tehnologije’, ni ovo 5 REALNO i trenutno im mesto na tabeli, uskoro ce im biti NEDOSTIZNOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Secam se i protiv Liverpula kako su im se uvlacili, davali teren, poklanjali dresove. E pa ima da prodju kao Liverpul tada. Sramota je za Partizan, shvatam navijace pubertetlije, zagrizene mrznjom da tako razmisljaju. Ali, uprava kluba da se tako ponasa, ne treba sa njima nikakve odnose uspostavljati sledecih 100 godina, a onda cemo da vidimo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Čuj lep gest!!!
    Ovo se zove „da komšiji crkne krava“.
    Nema ovo veze sa dobrotom već sasvim suprotno.Razumem netrpeljivost navijača ali ne mogu da razumem koliko se uprava partizana trudi da naudi Zvezdi na bilo koji način.Ne biraju sredstva.Nadam se da će im se ovo njihovo ponašanje obiti o glavu jer ko drugom jamu kopa…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter