1
Evrokupovi

Aleksandar Katai Kairat - Crvena Zvezda foto: Nikola Mitic/STARSPORT

OGROMAN UDARAC ZA KAIRAT: Četiri najbitnija igrača pozitivna na koronu, lakši posao za Zvezdu!

Objavljeno: 26.07.21 u 11:58

Veliki problem za Kazahstance.

Prema navodima MozzartSporta, četiri fudbalera Kairata dobila su pozitivan test na koronavirus. Da stvar bude još gora, među njima su i dva fudbalera koja su u prvom susretu uspela da savladaju Milana Borjana.

U pitanju su naravno bivši fudbaler Partizana Maki Banjak, kao i Hose Kante. Pored njih, koronavirus ima i Ajbol Abiken, koji je svojim pogotkom protiv Makabija iz Haife pomogao klubu da uopšte dođe do ove faze takmičenja. Noćna mora za Kazahstance se tu ne završava, jer će takođe zbog korone u Beogradu biti lišeni pomoći prvog golmana Pokatilova.

Kairat je već stigao u Srbiju na revanš utakmicu koja se igra 28. jula. Bez 4 gotovo najbitnija igrača, veliko je pitanje koliki otpor mogu da pruže srpskom šampionu. Podsećamo, u Kazahstanu su domaćini iznenadili crveno-bele rezulatom 2:1, pa će izabranici Dejana Stankovića na Marakani tražiti pobedu sa bar dva gola razlike.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter