1
Košarka

FOTO: @MrBullutproof/Twitter screenshot

NEZAUSTAVLJIVI U TOKIJU: Bulut i ekipa ‘gaze’ sve pred sobom, ‘pali’ Poljaci i Belgijanci! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.21 u 09:56

Nove pobede naših basketaša.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju, srpski basketaši imaju fantastičan učinak, četiri utakmice – četiri pobede. U trećem kolu, nakon velikog preokreta, Srbija je savladala Poljsku rezultatom 15:12. U našoj igri videlo se mnogo oscilacija, što je bio slučaj i u prethodnom meču protiv Holandije.

Bulut i njegovi saigrači ‘meko’ su ušli u meč, Poljaci su iskoristili lošu odbranu našeg tima i ostvarili dominaciju u skoku. To im je donelo veliku prednost 10:5.

Ipak, nisu Srbi bez razloga najbolji tim poslednjih godina, što su demonstrirali u drugom delu meča. Odbrana se pojačala, počelo je da se igra znatno ozbiljnije u napadu i Srbija dolazi do izjednačenja 11:11. Već tada je bilo jasno da je momentum na strani Srbije, a onda je pametnom igrom otišla na +3 minut i po pre kraja, što je bio uvod u rutinsko odrađivanje posla u završnici.

U četvrtom meču na Olimpijskim igrama, reprezentacija Srbije u basketu 3×3 savladala je Belgiju sa 21:14. Blistao je Bulut sa 13 ubačenih poena. Dejan Majstorović je ubacio četiri, a Aleksandar Ratkov i Mihailo Vasić po dva poena.

Narednu utakmicu Srbija igra u ponedeljak od 5.00 sa domaćinom Japanom, a istog dana od 8.25 na programu je derbi sa Letonijom.

0
0

1 Komentara

  1. Samo strpljivo i samouvereno gazi sve! Jos daleko su zlatne lovorike,maksimalan oprez i maksimalno ozbiljno do kraja! Bravo momci,tako treba!Hamer, hamer, udri, udri,lomi, rusi ,da se zna ko je sila u maloj kosarci!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter