0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNIČKI SLAVIO NAKON PREOKRETA: Goleada u Nišu! (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.21 u 21:17

Zanimljiv meč na stadionu ‘Čair’!

Odigrana je treća utakmica 2. kola elitnog fudbalskog ranga u Srbiji. Radnički je u Nišu ugostio ekipu Napretka iz Kruševca.

Izabranici Aleksandra Stankovića su nakon preokreta savladali gostujući tim rezultatom 4:2. Ljubitelji fudbala su imali priliku da uživaju u jednoj interesantnoj utakmici.

Tim iz Kruševca je uspeo da iznenadi na samom startu duela. Gosti su već u 2. minutu meča zatresli mrežu iskusnog Damira Kahrimana.

Domaći tim se nije predao i Radnički je ubrzo stigao do izjednačenja. Mladi Stefan Mitrović se upisao u listu strelaca.

Uzbudljivo je bilo i u finišu prvog dela igre. Nekadašnji vezista Partizana Saša Marković je uspešno realizovao kazneni udarac u 32. minutu i izabranici Milana Đuričića su ponovo došli do prednosti.

Fudbaleri obe ekipe su nastavili u istom ritmu i nakon pauze. Na promenu rezultata se čekalo do 57. minuta. U strelce su upisao bivši as Osasune –  Nikola Vujadinović.

Miljan Škrbić je samo pet minuta kasnije doneo potpuni preokret! Radnički je želeo pobedu i tri boda su obezbedili u 76. minutu utakmice. Nekadašnji golgeter Crvene zvezde Filip Kasalica je zatresao protivničku mrežu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Radnički Niš (@fkradnickinis)

Radnički nakon dva odigrana kola ima četiri osvojena boda. Izabranici Aleksandra Stankovića su u prethodnom kolu odigrali 1:1 sa ekipom Spartaka iz Subotice. Napredak ima polovičan učinak. Tim iz Kruševca je u prvom kolu sa 3:0 bio sigiran protiv Kolubare.

Nišlije će u narednom kolu odmeriti snage sa Radnikom u Surdulici, a Kruševljani dočekuje Radnički iz Kragujevca.

Rezultati:

Petak:

Radnički Kragujevac – Spartak Subotica 3:2

Voždovac – Proleter 2:1

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter