5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK U HUMSKOJ: Neočekivani odlazak legende!

Objavljeno: 23.07.21 u 15:40

Vladimir Stojković se pridružuje Rašoviću u Al Feihi.

Kako saznaje Telegraf, kapiten Partizana sinoć je odigrao poslednju utakmicu u crno-belom dresu. Konačna odluka o njegovom angažovanju pala je na sinočnoj utakmici protiv Dunajske Strede. Iako srpski golman nije imao mnogo posla, bilo je dovoljno ono što su videli predsednik i sportski direktor Al Feihe odluče da ga dovedu.

Transfer je mogao da bude realizovan još na pripremama Partizana u Sloveniji, ali su se čelnici kluba iz Saudijske Arabije dvoumili izmedju domaćeg čuvara mreže ili njega. U klubu je došlo do malih promena pa će pored Stojkovića u klub doći još sedam stranaca da bi bili konkurentniji u tamošnjem šampionatu.

Igrači Al Faihe se već neko vreme nalaze na pripremama u Staroj Pazovi, u centru FSS. Kao jednu od pripremnih utakmica odigrali su protiv Brodarca.

Odlaskom iz Partizana Stojković će mrežu kluba prepustiti, pre svih, mladom golmanu Aleksandru Popoviću, a kapitensku traku Lazaru Markoviću.

Stojković je za Partizan prvi put nastupio 2010. godine u transferu iz Lisabonskog Sportinga. 2014. napušta klub posle tri titule šampiona i jednog kupa, a 2013. je proglašen za najboljeg igrača te sezone. Drugi mandat u Humskoj Stojković je započeo 2017. godine posle transfera iz Notingem Foresta. 

Pored Partizana nastupao je i za Loznicu, Crvenu zvezdu, Leotaru, Zemunu, Nant, Vitese, Sporting, Hetafe, Vigan, Ergotelis, Makabi iz Haife i Notingem Forest. 

 

goalkeeper Vladimir Stojkovic
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 07.04.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
0
0

5 Komentara

  1. Mnogo para a malo muzike, Jojić, Pantić. Zdjelar, duva vetar oko kuće,,, protiv jače ekipe ocena nedovoljan 2,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Vreme je da ide, zadnje dve godine, je van forme, nema utakmice da ne primi gol, zbog starih zasluga FK Partizan nije želeo da ga otpusti, vreme je da Stevanović dobije pravu šansu, da pokaže svoj raskošan talenat.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter