1
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

BRODARAC OSTVARIO POBEDU PROTIV AL-FAJHA: Omladinci pokazali neverovatan talenat!

Objavljeno: 16.07.21 u 21:57

Brodarac savladao ekipu Al-Fajha iz Saudijske Arabije.

Ekipu Al Fajha iz Saudijske Arabije koja je na pripremama u sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, sa klupe predvodi Vuk Rasović odigrala je prijateljsku utakmicu sa Brodarcem. Ekipa Brodarca je sa izuzetno podmlađenim timom imala šta da pokaže danas.

Na golu se našao Luka Lijeskic koji je još kadet, 2005. godiste, iako je primio dva gola pokazao je neverovatan potencijal i sigurnost. Dosta mladi dečaci, potvrdili su da Brodarac ima jednu od boljih omladinskih škola fudbala, predvodjeni Lukom Ilićem, Jovanovićem, Mitrovićem, Daničićem. Imao je Brodarac šta da pokaze i nisu se predavali do samog kraja što je rezultiralo pobedom od 3:2. Jako dobra i kvalitenta utakmica u Pazovi je pokazala da Brodarac i reprezentacija Srbije može da računa na mlade talente koji tek treba da se dokažu.

Startna postava: Lijeskić L,Mitrović,S.Jovanović.Dj.Vitorović,Daničić, L. Ilić.L,Sicović,Milanović,Tošeski M.,Vukosavljević N.

U nastavku ulaze : J. Tabaković, D.Djilas, V. Tosković, Dragojlović, Lukic M. Stojanović, L. Stanković, Stulić, Kovačević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Brodarac (@fkbrodarac)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter