0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

TOTALNI HAOS: Fudbaleri Boke uhapšeni nakon tuče sa policijom! Suzavac bačen u svlačionicu! (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.21 u 09:21

Skandal posle utakmice!

Atletiko Mineiro je ugostio Boku Juniors na svom stadionu u okviru osmine finale Kopa Libertadoresa. Utakmica je završena rezultatom 0:0, a pitanje pobednika je rešeno nakon izvođenja udaraca sa bele tačke. Domaćin je bio bolji i uspeo je da se plasira u narednu fazu takmičenja.

Veliki skandal se dogodio nakon meča. Došlo je do sukoba između fudbalera Boke i pripadnika uprave ekipe iz Brazila. Policija i obezbeđenje su brzo reagovali i onda je nastao totalni haos. U svlačionici je bačen suzavac!

PROČITAJTE JOŠ: IVANIŠEVIĆ SE PRISETIO OLIMPIJSKIH IGARA U BARSELONI: „Osvojim dve medalje na OI, niko me ne sačeka u Splitu, a rat bukti“

Članovi slavnog kluba iz Argentine su bili van sebe. Fudbaleri su gađali policiju raznim predmetima koji su se našli u njihovoj blizini. Nema sumnje da se ovakva situacija retko viđa na ovako visokom nivou takmičenja. Ovo je velika sramota za organizatora, kao i oba aktera tuče.

https://youtu.be/40PPeOEowEE

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter