2
Domaći fudbal

foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PARTIZAN IZVISIO ZA OGROMNO POJAČANJE: Grobari su se potajno nadali da će doći u Humsku, međutim od toga nema ništa!

Objavljeno: 21.07.21 u 15:50

Promenio je klub, ali ne i sredinu.

Iza nas je veoma turbulentan prelazni rok u srpskom fudbalu, posle sezone za zaborav, FK Partizan je krenuo u totalnu rekonstrukciju tima. ‘Parni valjak’ je bio spreman da u svoje redove dovede reprezentativca Konga Antoana Makumbu, međutim, taj transfer se ipak neće realizovati.

Fudbaler koji igra na poziciji zadnjeg veznog doneo je odlulu da potpiše ugovor sa Mariborom, prenose slovenački mediji. Detalji ovog transfera nisu poznati, a Tabor je navodno bio spreman da Makumbu proda Partizanu za milion evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NK Maribor (@nkmaribor)

Makumbu je minule sezone u dresu Tabora odigrao 23 utakmice, upisao je jednu asistenciju, a sada ima novu priliku za dokazivanje u jednom od najvećih slovenačkih klubova. On se našao i na radaru Olimpije, čiji je trener Savo Milošević.

Nemanja Jovic (C) Branislav Jovanovic (L)
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Proleter v Partizan
Novi Sad, 17.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Podsetimo, Partizan je uspešno startovao u novoj sezoni Superlige Srbije, pošto je na gostujućem terenu savladao Proleter u prvom kolu ubedljivim rezultatom 4:0.

0
0

2 Komentara

  1. Ovaj igrac na transfermarktu vredi 150 000 evra i nije nikakvo ogromno pojacanje. Stavise crno-beli su samo imali nameru da ga gledaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter