0
Domaći fudbal

FOTO: Sandić FOTO

PARTIZAN NIJE ZAPINJAO U DRUGOM POLUVREMENU: Ubedljiva pobeda crno-belih na startu prvenstva! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.21 u 23:16

Pobednik se nije dovodio u pitanje.

Fudbaleri Partizana su savladali Proleter u Novom Sadu u okviru prvog kola Superlige Srbije. Rezultat je bio 4:0, a on je postavljen nakon samo 28. minuta igre. Dva gola je postigao povratnik Rikardo Gomeš, dok su se po jednom u strelce upisali Slobodan Urošević i Miloš Jojić.

Do prvog pogotka, izabranici Aleksandra Stanojevića stigli su u 9. minutu. Rikardo Gomeš je dobio dobar pas od Danila Pantića, pa je sa oko 16 metara bio precizan. Samo 4 minuta nakon toga, Gomeš je postigao novi izvanredan gol.

Potom je Partizan nakon kornera u 22. minutu stigao i do 3:0. Nemanja Jović je asistirao Uroševiću, dok je konačan rezultat postavio Miloš Jojić iz slobodnog udarca 6 minuta kasnije. Crno-beli nisu želeli da zapinju u drugom poluvremenu, a treba napomenuti i da je čitav teren bio natopljen vodom zbog velikog nevremena koje je pogodilo Novi Sad.

Ovom pobedom, crno-beli će se nakon dugo vremena naći ispred Crvene zvezde na tabeli, jer je ekipa Dejana Stankovića je u prvom kolu odigrala nerešeno sa Vojvodinom. Partizan će svoj naredni meč igrati u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija 22. jula u Beogradu, a rival će im biti Dunajska Streda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter