1
Košarka

FOTO: NBA/Twitter

GRK PECNUO NBA ‘ZVEZDE’ NAKON FINALA: Janis je sinoć izdominirao, a jutros je ovim igračima poslao brutalnu poruku!

Objavljeno: 21.07.21 u 12:18

Janis je ispunio ono što je obećao.

Ekipa Milvoki Baksa je ostvarila istorijski uspeh nakon što je u 6. utakmici finalne serije savladala Finiks Sanse rezultatom 105:98.

NBA zvezda Janis Adetokumbo ispunio je svoje obećanje, a to je da će Milvokiju doneti titulu, i to nakon 50 godina. U poslednjem meču, sjajni Grk je sa 50 poena svojoj ekipi doneo trofej.

Potpuno zasluženo je postao MVP ovog finala, i tako ušao u istoriju istoriju uparivši titule najboljeg igrača lige, najboljeg igrača finala i najboljeg defanzivca lige. Postigao je čak 211 poena u ovoj finalnoj seriji, a posle pobede je svima poslao jasnu poruku.

– Lako je otići negde i osvojiti šampionsku titulu sa nekim drugim. To je lako. Mogao sam da odem u supertim i da odradim samo moj deo u osvajanju šampionata. Ovo je teži način i ja sam uspeo, mi smo uspeli – rekao je Adetokumbo posle meča.

Janis je nakon ovog uspeha bio jako emotivan, zahvalio se roditeljima koji su mu davali neizmernu podršku.

– Koliko su se samo moji roditelji žrtvovali da bih ja bio u ovoj poziciji. Svaki dan sam to viđao: Ovo je za moju mamu koja je radila izuzetno teško i nikada nije vršila pritisak na mene. Ovo je za mog tatu koji gleda od gore i može da vidi. Ovo je za moju lepšu polovinu, ona me čini boljim – rekao je MVP finala NBA.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter