0
Evropske lige

FOTO: Real Madrid C.F. /Twitter

ŠPANCI PONOVO SUROVI PREMA SRPSKOM NAPADAČU: Real traži rešenje za Jovića – pozajmica ili konačni rastanak!

Objavljeno: 18.07.21 u 14:58

Luka Jović nikako da ‘proradi’.

Nakon šestomesečne pozajmice u Frankfurtu, srpski reprezentativac se ovog leta vratio u ‘kraljevski klub’. Međutim, Jovića i dalje muči povreda zbog koje trenira odvojeno. Baš zbog toga, španski ‘Mundo Deportivo’, je ponovo osuo paljbu po našem napadaču, jer kako oni pišu, nisu sigruni da Luka može da se vrati u golgetersku formu.

Otkako je postao član kraljevskog kluba, Luka Jović se konstantno suočava sa ozbiljnim problemima, a navijači Reala od njega očekuju da pruža partije onakve kakve je pružao dok je nosio dres Ajntrahta.

PROČITAJTE JOŠ: SRBIN NAPUŠTA LIVERPUL: Italijani ‘zagrizli’ za Grujića, na ‘Enfild’ stigla ponuda teška 13 miliona evra!

Čelnici Reala imaju jasan plan, a to je da se prošlogodišnji problem sa povredama ne ponovi, te da ekipa bude fizički spremna u svakom momentu. ‘Mundo Deportivo’ zaključuje da ovakav ekosistem ne odgovara srpskom fudbaleru, tako da će Real morati da izabere, ili pozajmica, ili konačni rastanak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter