0
Evropske lige

FOTO: Hot sport

SRBIN NAPUŠTA LIVERPUL: Italijani ‘zagrizli’ za Grujića, na ‘Enfild’ stigla ponuda teška 13 miliona evra!

Objavljeno: 18.07.21 u 13:48

Još uvek nisu dobili odgovor.

Mesecima unazad se priča oko toga gde će srpski reprezentativac Marko Grujić nastaviti karijeru. Poznato je da Jirgen Klop na njega neće računati u skorijoj budućnosti, a čak su ga i navijači Liverpula skoro uvrstili u igrače koji treba da napuste ‘Enfild’.

Pre nekoliko nedelja odjeknula je vest da je za srpskog vezistu zainteresovan Porto, međutim kako je vreme prolazilo, postalo je jasno da od ovog transfera nema ništa. U ovu ‘trku’ se uključio Sasuolo, a koliko su namere italijanskog tima ozbiljne, govori činjenica da su Italijani na Enfild poslali zvaničnu ponudu od 13.000.000 evra. Liverpul još uvek nije odgovorio a kako prenose portugalski mediji, koji prate dešavanja oko Grujićevog transfera zbog Porta, Redsi su kao poslednju cifru postavili 15.000.000 evra, pa je za sada ponuda iz Italije „na čekanju“. Zanimljivo je da dres Sasuola nosi i Filip Đuričić, takođe reprezentativac Srbije.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde bi navodno najviše želeo da ostane u Portu, u kom je proveo prethodnu sezonu na pozajmici, ali sve je u rukama Liverpula, sa kojim ima ugovor do 30. juna 2023. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter