0
Evropske lige

FOTO: TWITTER/ACTUALFUTBOL/SCREENSHOT

IMAO JE ‘PUNE RUKE POSLA’: Atraktivna devojka tražila od Ronaldinja da mu se potpiše na nezgodno mesto, evo kako se on snašao! (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.21 u 13:19

Ruka mu nije zadrhtala.

Legenda brazilskog fudbala Ronaldinjo iza sebe ima veoma burnu godinu, pošto je zbog falsifikovanih dokumenata neko vreme proveo iza rešetaka, ali bez obzira na to, navijači ga i dalje obožavaju.

Prošlo je šest godina otkako Ronaldinjo više ne pokazuje magiju na zelenom tephihu, a njegovi fanovi i dalje žele da se slikaju sa njim, a ima i onih koji žele njegov potpis, i to na neobičnom mestu. Jedna devojka je tražila od fudbalskog asa da mu se potpiše na grudi, što Brazilac svakako nije odbio.

PROČITAJTE JOŠ: KOLIKO GA SAMO BOLI ĐOKOVIĆEV USPEH: Novi bezobrazluk poznatog novinara – ‘Čak i da osvoji više titula, neću promeniti mišljenje’

Devojka u kratkoj majici bez brusa je zatražila autogram, a fudbalski mađioničar je posao obavio maksimalno profesionalno, bez ikakvih emocija.

Ronaldinjo iza sebe ima bogatu fudbalsku karijeru, nastupao je za PSŽ, Barselonu, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro i Fluminense. Smatra se za jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter