2
ATP

FOTO: Rolan Garos/X

KOLIKO GA SAMO BOLI ĐOKOVIĆEV USPEH: Novi bezobrazluk poznatog novinara – ‘Čak i da osvoji više titula, neću promeniti mišljenje’

Objavljeno: 18.07.21 u 12:33

Bezobrazno sa njegove strane.

Veliki broj legendi ‘belog sporta’ smatra da smo privilegovani iz razloga zato što imamo priliku da gledamo najbolja tri tenisera ikada (Novak Đoković, Rodžer Federer, Rafael Nadal), međutim ima i onih koji ne misle tako.

Jedan od njih je Oliver Holt, novinar ‘Dejli Mejla’ koji se novom izjavom baš obrukao. On tvrdi da Srbin i Španac nisu među TOP 3 tenisera, koji su se ikada bavili ovim sportom.

Holt je kratko prokomentarisao trijumf Novaka Đokovića na Vimbldonu i osvajanje 20. Grend slem titule u karijeri.

– Novak se izjednačio sa Federerom i Rafom sa po 20 grend slemova u singlu prošle nedelje, to je samo podgrejalo debatu ko je najveći od njih trojice – ističe Holt a zatim nije propustio priliku da svojom drskošću i bezobrazlukom „potkači“ prvog reketa sveta.

Čak i da Đoković osvoji više titula – neću promeniti mišljenje. Veličina tenisera i razlog zbog kog ga cenite prevazilaze okvire titula. U mojih TOP3 tenisera su i dalje Rodžer Federer, Bjorn Borg i Giljermo Vilas – dodao je Holt koji je tako uključio tenisera sa svega tri gren slem titule u karijeri, a koji nikada nije bio 1. na svetu – istakao je Oliver Holt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

2 Komentara

  1. Kad nebi pisali o bolesnicima,nebi ni bilo rubrike za komentare.Nemojte pisati take gluposti,ostavite vise mesta za pametne novinare

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter