0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

‘SVI NA STADION’: Pogledajte ovu akciju navijača Zvezde – u ‘gluvo doba’ su izašli na ulice Beograda, i uradili ovo! (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.21 u 15:16

Navijači srpskog šampiona u sjajnom raspoloženju čekaju početak nove sezone.

Delije se već danima unazad pripremaju za start nove sezone Supelige Srbije, a u petak od 20 časova izabranici Dejana Stankovića dočekaće na svom stadionu ekipu Vojvodine.

Nema sumnje da je ovo dodatni motiv za navijače da napune tribine stadiona ‘Rajko Mitić’, čiji je kapacitet zbog korona virusa smanjen na 25.000.

PROČITAJTE JOŠ: ON SE NE PLAŠI ZVEZDE: Slavoljub Đorđević pred meč sa srpskim šampionom – ‘Samo hrabro i disciplinovano’

Širom glavnog grada Srbije Delije su napravile veliku akciju pomoću koje su želeli da dodatno utiču na navijače Zvezde da dođu na stadion i podrže igrače pred kojima je ove sezone težak zadataka, a to je da odbrane ‘duplu krunu’.

Zvezda je na svom Jutjub kanalu objavila video na kojem se vide navijači koji su oblepili centar Beograda i na nekim od najprometnijim ulicama prestonice iscrtali grafite po trotoaru, gde su ispisane poruke „Svi na stadion“, „Igra zvezda“, „Pravac Marakana“. Napravljen je svojevrstan putokaz od grafita i nalepnica, jer su nelepnice i grafiti stizali do samog stadiona u Ljutice Bogdana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter