2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

OTKRIVENA JE KALINIĆEVA PLATA: Da li je ovo najveći ugovor u istoriji Crvene zvezde!?

Objavljeno: 15.07.21 u 21:10

Povratak nije jeftin.

Košarkaški klub Crvena zvezda je danas na svom sajtu objavio da će Nikola Kalinić ponovo obući crveno-beli dres. U pitanju je dvogodišnja saradnja, prema kojoj će iz ugovora moći da se izađe već nakon prve sezone.

Mnogi košarkaški insajderi prenosili su da će se Kalinić nakon sjajne sezone u Valensiji uputiti u neki klub sa višim ambicijama, pa se samim tim povezivao i sa Barselonom ali se sve to preokrenulo. Eurohoops je preneo objavu od pouzdanog novinara Čema de Lukasa koji je naveo da će Kalinić za dve godine u Crvenoj zvezdi zaraditi 2.4 miliona evra.

Ako su njegove tvrdnje tačne, ovo bi mogao da bude najveći ugovor u istoriji crveno-belih. Srpski reprezentativac je prošle godine u Valensiji prosečno beležio 10.4 poena, 3.4 skoka i 3.2 asistencije u Evroligi.

0
0

2 Komentara

  1. Ne, ne, on dolazi samo zbog toplog obroka i bus-plus kartice za prevoz. Lovu prezire. Eeeh da, i navija za fmp od malih nogu. Kad vam legenda Ćoki kaže.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter