0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DELIJE POZVALE NAVIJAČE NA STADION: Ako bude ispod 15000 ljudi, smatrajte da smo zakazali!

Objavljeno: 15.07.21 u 20:54

Poziv svim navijačima.

Fudbaleri Crvene zvezde će se sutra u okviru prvog kola Superlige Srbije sastati sa Vojvodinom. Meč na stadionu Rajko Mitić počinje u 20 časova, a povodom toga, Delije su izdale saopštenje u kome pozivaju da se navijači okupe u što većem broju.

Puno je razloga da se dođe sutra u 20 časova na Marakanu protiv Vojvodine. Da iskažemo ljubav i zahvalnost našem klubu, nestvarnim rezultatima koje je postizao prošle sezone, dolazi nam atraktivan protivnik, piše u saopštenju.

 

Takođe, Delije apeluju da svaka utakmica treba da bude adekvatno ispraćena i posećena. Uz ovo saopštenje, navijači Crvene zvezde su napravili i spot koji poziva sve simpatizere kluba da se nakon godinu dana vrate na stadion.

Želimo da skrenemo pažnju svima, da svaka utakmica u prvenstvu mora da bude posećena i ispraćena adekvatno. Sve ispod 15000 na bilo kojoj utakmici, smatrajte da smo zakazali! Hoćemo da ove godine stvorimo pravu bazu Zvezdaša koje ništa neće moći da pomeri sa stadiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter