0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

STIGAO U MADRID: Transfer koji su svi čekali, Grobari ponosni!

Objavljeno: 13.07.21 u 13:50

Još jedan transfer koji je dugo najavljivan, sada je realizovan!

Sjajni plejmejker Najdžel Vilijams-Gos novi je košarkaš Real Madrida. U redove ‘Kraljevskog kluba’ dolazi nakon zaista sjajne sezone u dresu Lokomotive iz Kubanja. Sezonu za nama u Evrokupu dobro će pamtiti, jer je u proseku beležio 17.6 poena, nešto više od šest asistencija i tri skoka po utakmici.

Prvi klub u profesionalnoj karijeri za momka iz Oregona bio je beogradski Partizan. Pokazao je neverovatan kvalitet kao dosta mlad igrač i to nije prošlo nezapaženo. Već naredne sezone nosio je dres Olimpijakosa, da bi se nakon toga otisnuo u NBA ligu – tačnije u redove Juta Džeza. Tamo je pokušao da ostvari svoje snove, ali jednostavno nije bio u ozbiljnim planovima, pa je povratak u Evropu bio neminovan. Polusezona u Lokomotivi je bila dovoljna čelnicima Reala da ih ubedi da je on pravo rešenje za njima deficitarnu poziciju organizatora igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter