0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

ŽELJKO BIRA SVOJ STRUČNI ŠTAB: Evo ko bi mogao da završi u Partizanu, tu je i bivši trener Zvezde!

Objavljeno: 13.07.21 u 11:37

Vrlo bitan deo slagalice.

Košarkaški klub Partizan u predstojećoj sezoni ima najviše moguće ambicije. Crno-beli su do sada doveli Aleksu Avramovića, Zeka Lideja, Kevina Pantera i Rodionsa Kuruksa, pa će pored Evrokupa, sigurno napadati i ABA ligu, ali i ostala takmičenja u kojima će igrati.

Proteklih dana, nastalo je malo zatišje što se tiče pojačanja, pa se vrlo uskoro očekuju nova. Takođe, priča se i o potencijalnom stručnom štabu koji bi pomagao Željku Obradoviću da ostvari najviše ambicije. Jedno od imena koje se pominje je i Vlade Androić koji je sa Željkom sarađivao u Fenerbahčeu. Takođe, u vezu sa Partizanom se dovodi i Đozep Marija Iskerido Ibanjez koji je poput Androića bio u istanbulskom klubu.

Što se tiče kondicije, navodi se da bi tu ulogu mogao da dobije Predrag Bata Zimonjić, takođe nekadašnji Obradovićev saradnik iz turskog kluba. Jedno od zanimljivijih imena je i Bogdan Karaičić koji je bio pomoćnik Crvene zvezde 2020. godine, a istu funkciju ima i u reprezentaciji od od dolaska Igora Kokoškova, kao i u ekipi Mege. Naravno, za sada ništa nije zvanično, ali će sigurno sve biti poznato do starta priprema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter