1
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

‘RAJKO MITIĆ’ SVE PUNIJI: Crvena zvezda plaća prevoz deci koja žele na utakmicu!

Objavljeno: 13.07.21 u 14:26

Republika Srpska uz Crvenu zvezdu na startu ‘evropskog puta’!

Crvena zvezda će 28. jula od 20 časova i 30 minuta ugostiti boljeg iz dvomeča Makabi – Kairat, u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a  usled kazne, susretu će moći da prisustvuju samo deca do 14, što nije problem, kada se uzme u obzir ogromno interesovanje koje vlada.

Nakon što su se brojne osnovne škole i školice fudbala iz Srbije javile, a potom i škola iz Rumunije, sada stiže veliko interesovanje iz Republike Srpske. Zainteresovana su deca iz čak 16 mesta, to su: Banja Luka, Foča, Teslić, Gradiška, Višegrad, Bijeljina, Šamac, Doboj, Prijedor, Kozarska Dubica, Vlasenica, Gacko, Trebinje, Glamočani, Šipovo i Drvar.

Crvena zvezda je obezbedila budžet za sve one koji žele da dođu na utakmicu, a takođe, naš klub će i platiti prevoz svima kojima je to potrebno.

Za utakmicu važe sledeća pravila:

1. Deca (iz osnovnih škola i fudbalskih akademija) do 14 godina starosti mogu da prisustvuju meču besplatno;

2. Sva deca moraju da budu u pratnji svojih nastavnika, učitelja, direktora škola ili trenera koji takođe imaju besplatan ulaz na stadion Rajko Mitić;

3. Na svakih 10 učenika dozvoljen je jedan punoletan pratilac;

4. Deca imaju pravo da budu u navijačkim obeležjima, odrasli moraju da budu neutralni;

5. Nije moguć ulazak na stadion navijačkim grupama, porodicama i slično. Sve mora da bude po pravilima UEFA kako naš klub ne bi aktivirao identičnu kaznu za sledeće kolo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter