0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAVIJAČI SE VRAĆAJU NA TRIBINE: Crvena zvezda odredila cene karata za derbi kola sa Vojvodinom

Objavljeno: 12.07.21 u 17:00

Crvena zvezda će u petak početi novu sezonu u prvenstvu Srbije protiv Vojvodine.

Publika se nakon više od godinu dana vraća na tribine stadiona u našoj zemlji, a klub iz Ljutice Bogdana je saopštio kolike će biti cene ulaznica za premijeru sa Novosađanima.

– Prošla sezona je bila za pamćenje. Crveno-beli su nadmoćno osvojili duplu krunu i igrali zapaženu ulogu u Evropi. Naši simpatizeri su se uželeli „Marakane“ i kvalitetnog fudbala koji naš klub prikazuje i ponovo će moći da bravure Ivanića, Kataija i Bena posmatraju „sa lica mesta“. Poznato je da su ‘Delije’ oduvek bile igrač više Crvene zvezde i da huk sa tribina daje dodatni motiv ekipi. Nova sezona je prilika da sjajne rezultate iz godine za nama ponovimo i nadmašimo, a za razliku od prethodne, ove ćemo imati podršku naših navijača koji se vraćaju na stadion, navodi se na sajtu Crvene zvezde

Cene karata za utakmicu Crvena zvezda – Vojvodina će iznositi:

Sever – 200 dinara,
Istok – 300 dinara,
Zapad – 400 dinara,
VIP Zapad – 1000 dinara.

Cene za VIP lože su:
VIP 1 – 2000 dinara,
VIP 2 – 2000 dinara,
VIP Galerija – 5000 dinara (u VIP Galeriji je uključen i ketering).

Kupovina karata onlajn putem biće dostupna od sutra u 10 časova. U sredu i četvrtak počeće prodaja karata na blagajni u terminu od 10 do 19 sati, dok će u petak trajati od 10 sati pa sve do početka utakmice.

Susret između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u petak 16.jula na stadionu ‘Rajko Mitić’ sa početkom od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter