0
Domaći fudbal

FOTO: Radnik

RADNIK SVE SPREMNIJI: Bondžulićevi ‘puleni’ završili drugi deo priprema!

Objavljeno: 13.07.21 u 15:12

Ekipa Radnika uspešno je završila i drugi deo priprema koje je realizovala na Zlatiboru.

Tim Igora Bondžulića u danima boravka na ovoj planini na tamošnjim terenima odigrala je i četiri kontrolne utakmice pri čemu je zabeležila dva nerešena rezultata, jednu pobedu i jedan poraz.

Šef stručnog štaba zadovoljan je urađenim u danima drugog dela priprema i smatra da su prijateljski mečevi način određivanja smera ekipe u prvenstvu:

‘U globalu ocenjujem pozitivno tok i ovog drugog dela priprema. Mislim da smo puno toga odradili na nekom taktičkom planu i taktičkoj pripremi za prvenstvo. Imali smo i četiri prijateljske utakmice gde smo pokušali da odredimo neki naš smer koji će biti u narednom šampionatu zastupljen, naš stil igre, ono što mi hoćemo da sprovedemo u delo. Sa te strane mogu biti zadovoljan, ali ono što je primarno za nas u nekom narednom periodu je to da ćemo morati da se pojačamo igračima sa malo više iskustva. Svi momci su pripreme odradili jako dobro, ali je mali fond igrača sa superligaškim iskustvom i svi u klubu radimo na tome da se negde pojačamo u što skorijem vremenskom periodu jer je prvenstvo pred vratima a mi smo negde sveli igrački kadar na nekih 15-tak igrača koji mogu da konkurišu za ekipu. Imamo neke deficitarne pozicije koje još nismo rešili. Vrlo je teško, dug je prelazni rok, sačekati pravog igrača i dovesti na početak priprema je teže, ali moramo biti strpljivi i osloniti se na ono što trenutno imamo.’ – Kaže Bondžulić i dodaje:

‘Što se tiče kontrolnih utakmica, kroz četiri meča zabeležili smo dva nerešena rezultata, jednu pobedu i jedan poraz. Iako rezultat nije primaran u prijateljskim utakmicama, može dosta toga da odredi i pokaže. Do početka prvenstva ostaje nam nedelju dana i tu nam ostaju i završne pripreme. Dolazi nam ekipa Metalca, vrlo dobra ekipa koja je nešto malo menjala tim u odnosu na prošlu sezonu, korektno su se pojačali i svesni smo da nas čeka težak zadatak, no imaćemo dovoljno vremena da se pripremimo za tu utakmicu.’

Na stadionu Radnika u Surdulici uveliko se vrše pripreme za početak prvenstva, već večeras će se odigrati trening utakmica za kontrolu VAR sistema. Prvo kolo Radnik igra na domaćem terenu, u okviru kojeg će u ponedeljak od 18:55 dočekati ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter