4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JOŠ UVEK NIJE POSTAO SRBIN: Crveno-beli će uskoro imati jednog stranca manje – oglasio se Terzić o ‘slučaju Ben’!

Objavljeno: 13.07.21 u 19:06

Mnoge zanima da li će El Fardu Ben postati srpski državljanin.

Nema sumnje da bi tim sa Marakane voleo da El Fardu Ben postane državljanin Srbije, ali to se još uvek nije desilo. Pitanje je dana kada će se ovo realizovati, pošto je sjajni napadač u proceduri dobijanja srpskog državljanstva. Za Zvezdu bi to imalo veliki značaj imajući u vidu ograničenje o broju stranaca u Superligi

– Nije istina – kratko je Zvezdan Terzić napisao na konkretno pitanje MONDA da li je El Fardu Ben dobio srpski pasoš pred početak nove sezone u Superligi.

Kada su u pitanju stranci, crveno-beli će predstojeće sezone na raspolaganju imati Bena, Falka, Bakajoka, Sanoga, Dionija, Kangu, a možda već tokom leta Zvezdin dres obuče i Ohi iz Moldea, iako je njegov transfer predviđen za zimu.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OTKLONIO SVE DILEME: Troicki otkrio da li Novak ide na OI – ove reči želimo svi da čujemo!

El Fardu Ben je na Marakanu stigao u januaru 2018. godine i od tada je za klub nastupao na 129 mečeva u kojima je dao 65 golova, asistirao je još za 34, a uprkos raznim ponudama odlučio je da i dalje ostane u Ljutice Bogdana. On je sa srpskim šampionom potpisao ugovor do 2023. godine.

0
0

4 Komentara

  1. Kakve nesuvisle izmišljotine, neinteligentne konstrukcije i besmislene budalaštine o performansama 34-godišnjeg sporog Mohamada El Fardua (zvanog Ben, što na arapskom znači “sin”), za koga niko u svetu ne pokazuje interesovanje. Eto, toliko je dobar! Kraj! Nema više!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter