0
ATP

FOTO: Twitter

DA LI JE OTKLONIO SVE DILEME: Troicki otkrio da li Novak ide na OI – ove reči želimo svi da čujemo!

Objavljeno: 13.07.21 u 16:46

Viktor Troicki je nagovestio da li će najbolji teniser sveta učestvovati na OI.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki optimističan je kada je u pitanju nastup Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama, koje će se održati u Tokiu. Navijači u Srbiji su se zabrinuli kada su nakon finala Vimbldona čuli Novakove reči, koji je istakao da su šanse za odlazak u Japan 50:50.

– Plan je bio da ide, jako su strogi u Tokiju sa protokolima, celom organizacijom. Puno je pravila, da ne nabrajam sve. Izostanak publike je ogroman udarac, oseti se, ona je deo meča. Oseti se ta atmosfera, publika digne i pomogne. Kada je prazno, imao sam priliku da igram tako tokom korone, jadno je baš. Zaista je velika razlika.

Selektor našeg Dejvis kup tima dodaje da će podržati svaki odluku Novaka Đokovića.

– Na Novaku je da odluči, podržaću šta god da odluči. Neću ni da spominjem opciju da ne ide, nadam se iskreno da će ići – rekao je Troicki koji je naveo da je Miomir Kecmanović siguran putnik za Tokijo:

– Putujemo u subotu, Novak će se pridružiti koji dan kasnije, nadam se!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter