0
Domaći fudbal

ČOVIĆ PRED START SEZONE: ‘Sve ide u željenom pravcu!’

Objavljeno: 13.07.21 u 12:32

Iskusni napadač spreman je za novu sezonu!

Novosadsku ‘Staru damu’ ovog leta je napustio Nenad Lalatović, a na njegovo mesto došao je Slavoljub Đorđević. Nema sumnje da kreće nova ‘epoha’ u istoriji Vojvodine. Vojvodina sezonu startuje na gostovanju Crvenoj zvezdi.

‘Videćemo kada počne prvenstvo šta ova ekipa može da uradi. Ovaj tim se još uvek upoznaje i svi zajedno očekujemo da ćemo, kako vreme bude odmicalo, prikazivati sve bolje partije i da ćemo pobeđivati. U deulu sa Izraelcima namerili smo se na dobrog protivnika, pa smo se nešto više povukli. Po meni, trebalo je da budemo malo hrabriji, ali sam siguran da će ubrzo sve doći na svoje mesto.’ – rekao je Čović.

Vojvodina će nastaviti da razvija mlade talentovane igrače!

‘Za sada sve ide u željenom pravcu, kada pričamo o mlađim saigračima. Svi se nadamo da će i na superligaškim terenima oni dokazati veliki talenat kojim raspolažu i da će pomoći na putu ka ostvarivanju ciljeva kojima stremimo.’

‘Nezahvalno je nagađati koliko nam to odgovara, ili nam ne ide u prilog. Znam samo da je uvek lepo odmeravati snage sa Zvezdom i Partizanom, tako će, bez sumnje, da bude i ovog puta. Nema razloga da bude drugačije, baš kao što je sigurno i to da ćemo u oba derbija, shodno značaju i veličini Vojvodine, ići na pobede, jer nemamo u njima šta da izgubimo.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter