0
Košarka

FOTO: KK FMP

DETONACIJA U ŽELEZNIKU: ‘Panteri’ doveli sjajnog Amerikanca – pravi se moćan tim za narednu sezonu!

Objavljeno: 12.07.21 u 14:58

Peto pojačanje u ovom prelaznom roku.

Bivši igrač poljskog Slaska iz Vroclava i nekadašnji student koledža Havaiji, Geret Njuels novi je igrač KK FMP iz Železnika.

Ovaj Amerikanac je visok 188 centimetara i težak 87 kilograma a igra na poziciji beka šutera.

Rodom je iz Los Anđelesa (26.11.1992. godine) a nakon što je prve korake načinio na koledžima San Antonio i Havaji, 2015. Godine seli se u Evropu gde je nastupao mahom za španske ekipe Albasetea, Ljeide, Gipuzkoe Bilbao, a po jednu sezonu proveo je u Italiji igrajući za dobro poznati tim Palakanestro Ređana, dok je jednu nastupao i u Dži ligi za ekipi ‘Akva Kaljente Klipersa’.

U prethodnoj sezoni koju je okončao u Poljskoj prosečno je ubacivao 16 poena uz 5 skokova po meču.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ORLOVI’ NE TREBA DA BRINU ZA BUDUĆNOST: Mladi biser u idealnoj petorci Svetskog prvenstva, sjajnim partijama je zadivio mnoge!

Ovaj Amerikanac od koga se očekuje da donese neophodno iskustvo ekipi i dodatni kvalitet na obe strane terena, je peto pojačanje tima nakon Nerandžića, Džonsa, Nikolića i Izundua (koji je produžio ugovor) u ovom prelaznom roku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter