0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Pablo Laso/Twitter

‘VELIKI IGRAČ, VELIKI ČOVEK’: Legendarni trener u nekoliko reči opisao bivšeg kapitena Partizana!

Objavljeno: 09.07.21 u 11:51
I on mu je poželeo sreću nakon završetka igračke karijere.

Trener košarkaša Real Madrida, Pablo Laso, obratio se Novici Veličkoviću povodom njegove odluke da ode u ‘penziju’. Iskusni košarkaš je takvu odluku doneo juče, tako da će on okončati karijeru u 35. godini života.

PROČITAJTE JOŠ: ŽELJKA ČEKA PAKLEN POSAO: Crno-beli danas dobijaju rivale u Evrokupu, evo sa kim sigurno ne mogu da se sastanu!

Veličković ima vrlo bogatu karijeru, dres Partizana je nosio 10 godina, u dva mandata. Takođe, igrao je i za ‘kraljevski klub’, gde ga je trenirao Pablo Laso.

Legenradni trener se oglasio putem društvenih mreža uputivši nekoliko reči bivšem kapitenu Partizana.

Veliki igrač, veliki čovek. Srećno u budućnosti – poručio je Laso.

Veliki broj sportista se oglasilo povodom Veličkovićeve odluke, a poslednji u nizu jeste Rade Zagorac.

– U vremenima zla rastu i divlji cvetovi. Veličanstvenost puta kojem sam svedočio, dostojnost svojih patnji, želja da se gospodski ratuje i pobeđuje, posebna ljubav prema porodici i timu, zahvalnost onima koji su ti pomagali, i nepristajanje na manje. Za svaku pobedu i svaki trofej, svaki govor i istrčavanje iz tunela, za ono što ostavljaš naslednicima – Novice Veličkoviću, ostaj pravi i samo svoj. Hvala – bila je poruka Zagorca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter