0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

ŽELJKA ČEKA PAKLEN POSAO: Crno-beli danas dobijaju rivale u Evrokupu, evo sa kim sigurno ne mogu da se sastanu!

Objavljeno: 09.07.21 u 09:30

Crno-beli sa velikim ambicijama kreću u novu sezonu.

Posle katastrofalne sezone, Željko Obradović je preuzeo klupu Partizana, i potrudiće se da crno-bele vrati na staze stare slave. U toku je totalna rekonstrukcija tima, a Grobari iz dana u dan očekuju nova pojačanja.

Cilj je potpuno jasan, ‘parni valjak’ želi trofej i plasman u Evroligu. Što se tiče Evrokupa, ovo takmičenje će se ove godine igrati u potpuno drugom formatu, naime, sa samo dve grupe od po 10 timova.

Partizan je dospeo u četvrti šešir, zajedno sa ekipom Budućnosti, što znači da ove dve ekipe neće moći da igraju zajedno. Svoje rivale, crno-beli će saznati u petak, žreb počinje u 13:15.

U prvom su španske ekipe Valensija i Andora, drugi čine grčki Promiteas i Lokomotiva Kubanj, treći Gran Kanarija i Huventud, u petom su Virtus iz Bolonje i litvanski Lietkabelis, šesti Cedevita Olimpija i Trento, sedmi Bulonj i Burg, dok su na kraju Ulm, Ankara (osmi), Bursa, Hamburg (deveti) i Venecija i Vroclav (deseti).

Evrokup, šeširi

Prvi: Valensija, Andora
Drugi: Promiteas, Lokomotiva
Treći: Gran Kanarija, Huventud
Četvrti: Partizan, Budućnost
Peti: Virtus, Lietkabelis
Šesti: Cedevita Olimpija, Trento
Sedmi: Bulonj, Burg
Osmi: Ulm, Ankara
Deveti: Bursa, Hamburg
Deseti: Venecija, Vroclav

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter