0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

POLJAK SE OGLASIO NAKON PORAZA: ‘Veliko je zadovoljstvo igrati pred ovom sjajnom publikom’

Objavljeno: 09.07.21 u 19:53

Prvi finalista Vimbldona je Mateo Beretini!

Huber Hurkač je igrao sjajno na Vimbldonu. Poljski teniser je stigao do polufinale gde je eliminisan od Matea Beretinija. Italijan je slavio rezultatom 3:1 i u finalu će igrati protiv boljeg iz duela Novak Đoković – Denis Šapovalov. ‘Prvi reket sveta’ vodi sa 2:0 u setovima.

Nakon poraza u polufinalnom susretu, Hurkač je govorio za medije.

-Bilo je veliko zadovoljstvo igrati pred ovom sjajnom publikom. Srećan sam što sam tako nešto iskusio. Mateo je danas odigrao neverovatan meč – velike čestitke za njega. U apsolutno svakom gemu je servirao bombe. Praktično nisam imao šanse. Održao je veoma visok nivo tokom četiri seta. Bio je veoma dobar. Nije mi baš pomagla činjenica da nisam pogađao mnogo prvih servisa – to me generalno izvlači iz teških situacija. Sve vreme sam pokušavao da ostanem u meču i napravim preokret – istakao je Poljak.

PROČITAJTE JOŠ: ĐORĐO KJELINI: ‘Ostao nam je samo još jedan centimetar da stignemo tamo gde smo krenuli’

-Veoma mi je drago što ću na Olimpijskim igrama predstavljati svoju državu. Jedva čekam, ali mi je krivo što neće biti publike, naročito kada sam danas imao priliku da doživim ovako nešto. Što se Matea tiče, mislim da ima velike šanse u finalu ako bude igrao ovako – zaključio je Hurkač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter