0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NJEMU JE POTPUNO SVEJEDNO: Makabi ili Kairat – Dejan Stanković ne bira protivnike za drugo kolo kvalifikacija za LŠ!

Objavljeno: 09.07.21 u 09:57

Dejanu Stankoviću je svejedno protiv koga će igrati u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ekipa srpskog šampiona završila je pripreme u Austriji, a šef stručnog štaba Dejan Stanković otvoreno je govororio o protivniku u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Naime, žrebom je odlučeno da će crveno-belima na crtu izaći pobednik iz duela Makabi-Kairat. Stanković ističe da njegovi momci znaju koji im je cilj.

– Uspeli smo da pogledamo pola sata meča između Makabija i Kairata jer smo imali trening. Bila je to tvrda utakmica. Makabi ima talentovaniji tim, ali se vidi da je Kairat u takmičarskom ritmu. Mi znamo naš cilj, ne mogu da biram ni protivnika ni takmičenja, jednostvano znamo naš cilj. Da će biti teško, biće – naš cilj je Liga šampiona.

PROČITAJTE JOŠ: OHI MOŽE DA STIGNE I OVOG LETA, UBEDILI SMO DIONIJA DA NAS POJAČA: Zvezdan Terzić se dotakao raznih tema pred meč sa Šturmom!

Podsetimo, crveno-beli će prvu utakmicu u drugom kolu kvalifikacija za najelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi igrati na gostujućem terenu 20. ili 21. jula, dok je revanš sedam dana kasnije na ‘Marakani’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter