0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OHI MOŽE DA STIGNE I OVOG LETA, UBEDILI SMO DIONIJA DA NAS POJAČA: Zvezdan Terzić se dotakao raznih tema pred meč sa Šturmom!

Objavljeno: 08.07.21 u 22:43

Nije želeo da priča o odlascima.

Uoči poslednje pripremne utakmice u Austriji koju je Crvena zvezda odigrala sa Šturmom, za TV Arena Sport je govorio i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. On je na početku otkrio da će Ohi možda već ovog leta stići u Zvezdu.

To nikad ne možemo da tvrdimo. Veliki deo posla, možda i ceo posao je urađen, ali prelazni rok je živa stvar. Tim je kompletiran, videćemo za Ohija još. Ako ne odigra tu utakmicu za Molde 22. jula u kvalifikacijama za Ligu konferencija, onda ostavljamo prostor da ga dovedemo za treće kolo, počeo je Terzić.

Generalni direktor Zvezde nije želeo da priča o odlascima i naglasio je da klub mora biti fokusiran na kvalifikacije za LŠ. Takođe, dao je do znanja da je Makabi kvalitetniji od Kairata.

Ne želim da pričam o odlascima! Moramo da budemo fokusirani za start u kvalifikacijama. Do sredine avgusta ne želim da razgovaram o odlascima i to sam rekao igračima! Jedino ako dođe neka velika, konkretna ponuda, ali neću o tome unapred da razmišljam, istakao je Terzić i dodao:

Gledali smo, mislim da je Makabi Haifa za nijansu bolja ekipa, ali Kairatu je počelo prvenstvo još u martu, oni su u top formi i imali su prednost u fizičkoj pripremi u poslednjih pola sata.

Za sam kraj, Terzić je prokomentarisao i najnovije pojačanje koje je stiglo iz Anžea. U pitanju je Dioni čiji se debi još iščekuje, ali svi u klubu veruju u njega.

Jako teško je dovesti kvalitetnog igrača ovako rano. Svi čekaju neku bolju ponudu. Mi ne možemo nekim posebnim finansijskim uslovima da privolimo igrača da dođe kod nas. Dioni je od starta bio jedan od favorita, trebalo je i njemu da prelomi u glavi da igra za Zvezdu, na sreću ubedili smo ga i nadamo se da će na to poverenje uzvratiti igrama i golovima, zaključio je Zvezdan Terzić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter