0
Evroliga

FOTO: Twitter

NIŠTA OD PARTIZANA, KALINIĆ IMA DRUGE PLANOVE: Grci prenose da se dogovorio sa učesnikom F4 Evrolige!

Objavljeno: 09.07.21 u 15:24

Ostaće u istoj zemlji.

Srpski reprezentativac i doskorašnji košarkaš Valensije Nikola Kalinić, karijeru će nastaviti kod Šarunasa Jasikevičijusa u Barseloni, piše grčki Total Basket. Naime, proteklih dana, španski mediji su dovodili Kalinića u vezu sa Panatinaikosom, Barselonom, ali i sa Partizanom, no izgleda da je finalista Evrolige bio najkonkretniji.

Barselona je protekle sezone bila glavni favorit za osvajanje Evrolige, ali su u finalu poraženi od Anadolu Efesa. Pau Gasol, Nikola Mirotić, Brendon Dejvis i Kori Higins nisu mogli da zaustave tandem MicićLarkin koji je pokorio Evropu.

Nikola Kalinić je za Valensiju odigrao 34 utakmice u Evroligi na kojima je prosečno beležio 10.4 poena, 3.4 skoka i 3.2 asistencije. Grci takođe javljaju da će u suprotnom smeru, iz Barselone u Valensiju preći Viktor Klaver, koji bi trebao da potpiše trogodišnji ugovor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter