0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

JOŠ JEDNA ‘BOMBA’ NA DOMAĆIM TERENIMA: Krstajić pravi strašan tim za narednu sezonu, u Bačku Topolu stiže fenomenalni Brazilac!

Objavljeno: 07.07.21 u 19:29

Mladen Krstajić ‘sklapa kockice’ za narednu sezonu.

U Bačkoj Topoli se izvode završni radovi na novom stadionu, koji predstavlja jednu od najmodrenijih građevina u ovakvom obliku. Na njemu će naredne sezone igrati TSC koji će u ‘renoviranom’ sastavu pokušati da se domogne što boljeg mesta u elitnom takmičenju u Srbiji.

Osim stadiona, navijači ovog kluba imaju još jedan razlog za slavlje, a u pitanju je novo pojačanje koje će uskoro obući dres kluba iz Bačke Topole.

Radi se o Brazilcu Leadnru Pintu koji je protekle sezone pružao fantastične partije u dresu Proletera, tako da nema sumnje da će on predstavljati ogromno pojačanje za klub koji sa klupe predvodi Mladen Krstajić. On je prošao sve lekarske preglede, a promocija je zakazana za sutra.

Ovaj sjajni štoper je za Novosađane odigrao 68 utakmica, a četiri puta je uspeo da zatrese mrežu. Osim Proletera, Leandro je u karijeri branio boje Olimpijakosa, Doksa, AEL-a, Trikale I Lamije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter